Біз сізді дәмі мен сапасымен қуантатын жаңа піскен ет өнімдерінің кең ассортиментін ұсынамыз. Біздің ассортиментте сіз өзіңізге қажеттінің бәрін таба аласыз: сиыр еті, шошқа еті, тауық еті, қой еті, сондай-ақ әртүрлі тартылған еттердің кең таңдауы. Котлет, фрикаделькалар немесе тұшпара пісіргенді ұнатасыз ба? Мұнда сіз сиыр еті, шошқа еті, тауық еті және тіпті аралас фарш таба аласыз.
Сапалы ет тек тағамдық өнім емес, ол көптеген тағамдардың негізі және дұрыс тамақтанудың маңызды құрамдас бөлігі болып табылады. Оның сапасы дайындалған тағамның дәміне, ағзаға пайдасы мен жалпы әсеріне тікелей әсер етеді.
Жаңа піскен ет дәмді ғана емес, сонымен қатар пайдалы. Оның құрамында көбірек дәрумендер, минералдар мен қоректік заттар бар. Сонымен қатар, жаңа піскен етдің дәмі мен хош иісі қанық болады.
ANVAR-дағы үйдегі ет бөлімі балғындық пен қолжетімділікке сәйкес келетін орын болып табылады. Біз сізді таң қалдыратын бағамен ет өнімдерінің кең ассортиментін ұсынамыз. Фермерлерден тікелей жеткізілімдердің және барлық процестерді оңтайландырудың арқасында біз өз тұтынушыларымызға ең қолайлы шарттарды ұсына аламыз. Бізге келіңіз және өз көзіңізбен көріңіз!
Біз дәмді және пайдалы тағам барлығына қол жетімді болуы керек деп есептейміз, сондықтан біз сізді жағымды таң қалдыратын бағамен еттердің кең ассортиментін ұсынамыз! Сіздерді өз өндірісіміз «ANVAR» ет бөлімінде күтеміз.
Біз сіздерге кілегейлі соуста тауық етін дайындауға арналған рецепт дайындадық:
Құрамы:
• Тауық еті - 500 г
• Крем 20% - 200 мл
• Ұн – 2 ас қасық.
• Сары май – 50 г
• Пияз - 1 дана.
• Сарымсақ – 2-3 түйір
• Тұз, бұрыш – дәміне қарай
Дайындық:
1. Тауық етін дайындау: Тауық етін кішкене кесектерге кесіңіз. Тұз, бұрыш және ұнға ораңыз.
2. Тауық етін қуыру: Сары майды қуыруға арналған табада ерітіп, тауықты барлық жағынан қызарғанша қуырыңыз.
3. Тұздықты дайындау: Тауық қуырылған табада майдалап туралған пияз мен сарымсақты қызарғанша қуырыңыз.
4. Кілегей қосу: Кремді табаға құйып, қайнатыңыз және отты азайтыңыз.
5. Пісіру: Тауықты тұздығы бар табаға қайтарыңыз, бетін жауып, баяу отта піскенше 15-20 минут қайнатыңыз.
6. Қызмет көрсету: Тауық етін кремді соуста кез келген гарнирмен бірге ұсыныңыз: картоп пюресі, күріш немесе макарон. Майдалап туралған шөптерге себіңіз.
«Анвар» өз өндірісінің ет бөлімі
Сіз барбекюге шырынды ет, стейкке арналған жұмсақ сиыр етін немесе котлеттерге арналған хош иісті тартылған ет іздеп жүрсіз бе? Сіздерді өз өндірісіміз «ANVAR» ет бөліміне шақырамыз!
18 апреля 2024