«АНВАР» өз өндірісінің мамандары тек ең жас балықты мұқият іріктейді. Біз өнімнің сапасы - дәмді тағамның кепілі екеніне сенімдіміз. Күн сайын біз сатып алушыларымыз теңіз өнімдерінің түрлі дәмдерін тамашалауы үшін жаңа деликатестер әзірлейміз.
АНВАР өз өндірісінің ассортименті жас балықпен шектелмейді. Біз сондай-ақ тез және дәмді кешкі ас үшін тамаша шешім болатын дайын өнімді ұсынамыз. Ал аспаздық эксперименттерді сүйетіндер үшін бізде пісірілген балықтың қарапайым рецепті бар, оны дайындау оңай:
Лимон және шөптері бар пісірілген балық
Ингредиенттер:
1. 2 жас балық сүбесі (лосось, треска немесе сіздің таңдауыңызға басқа)
2. 1 лимон
3. 2-3 тіс сарымсақ
4. Жас көк (петрушка, укроп немесе базилик)
5. Зәйтүн майы
6. Дәміне қарай тұз және бұрыш
Дайындау:
1. Пешті 180 ° C дейін қыздырыңыз.
2. Балықтың сүбесін табаға салыңыз. Зәйтүн майын бүркіп, тұзды бұрышпен тұздаңыз.
3. Лимонды жұқа дөңгелектерге бөліп, балықтың үстіне салыңыз.
4. Сарымсақты ұсақ кесіп, сүбеге бөліңіз. Жаңа піскен көкөністерді себіңіз.
5. Балық жұмсақ болып, оңай бөлшектеніп болғанға дейін пеште шамамен 20-25 минут пісіріңіз.
Көкөністерден жасалған гарнирмен немесе картоп пюресімен бірге қызмет көрсетіңіз - және керемет дәмнен ләззат алыңыз!
Барлық ингредиенттерді «АНВАР» сауда желісінен таба аласыз. Бізбен қарапайым, қолжетімді және тиімді!
Кешкі ас әзірлейсіз бе? Өзіңіздің «АНВАР» бөліміңізде балықты таңдаудан бастаңыз!
Біз сізге тамаша өнімді таңдауға көмектесеміз және дәмді рецептілерді бөлісеміз.
Рыба в отделе собственного производства «АНВАР»
Күн сайын «АНВАР» жеке өндіріс бөлімі балықтың бай ассортиментін ұсынады. Лосось және треска сияқты классикалық сорттардан экзотикалық түрлерге дейін, мысалы, дорадо және скумбрияға дейін - біздің өніміміз әртүрлілігімен және теңдессіз жаңаруымен ерекшеленеді.
30 октября 2024